Vårdress barn og baby

Lindberg vårdress Track 16
Lindberg parkdress på nett i nettbutikk vårdressLindberg sin Track 16 er en billig vårdress for de minste (størrelser fra 56 til 92 cm.

Dressen har en myk børstet innside og en avtagbar hette. Den er også utstyrt med reflekser og doble glidelåser som gjør den smidig å kle av og på barnet.

I blått eller rødt

Mer info om/kjøp Lindberg vårdress

Reima vårdress

Fangan parkdress på nett i nettbutikk

Kjøp vårdress

Lettforet dress som passer inn i kategorien vårdresser. At den er lettforet betyr at barnet blir litt mer bevegelig i denne enn i en typisk vinterdress og den er også normalt noe billigere enn de typiske vinterdressene (ordinær pris).

Passer som sagt godt om våren, men også om høsten, og på sørvestlandet passer den strengt tatt nesten hele året med unntak av de aller kaldeste dagene.

Mer info om/kjøp Reima vårdress

Didriksons Boardman vårdress
Boardman er egentlig ett lett foret regnsett, men bruk den gjerne som vårdress.

Vårdressen er todelt, men buksen har en lun og god kortermet fleecetopp som gjør at det ikke blir ett kaldt skille mellom bukse og jakke. “Toppen” har borrelås over skuldrene som gjør den enkel å ta på.

Har sveisede sømmer, har stretch i stoffet og er vindtett og vanntett.

Bra utstyrt med reflekser og du får vårdressen i hele 9 fargersterke varianter og i størrelser fra 70 til 140 cm. D.v.s. fra ca 6 måneder til oppimot 11/12 år.

Les mer om/se bilder/kjøp Didriksons Boardman